Maxstore tel.

Maxstore e-mail

Ochrana osobných údajov

Vyhlásenie spoločnosti:
Ochrana osobných údajov našich zákazníkov je pre nás samozrejmosťou.
Spoločnosť Maxstore s.r.o., prevádzkovateľ internetového obchodu Maxstore.sk sa zaväzuje dodržiavať všetky pravidlá, ktoré stanovuje úrad pre ochranu osobných údajov.

Sme registrovaní na Úrade pre ochranu osobných údajov. Registračné číslo na Úrade pre ochranu osobných údajov: 201308833,201308822
Všetky osobné údaje sú starostlivo chránené a nie sú za žiadnych okolností poskytnuté tretej strane.

V plnej miere sa riadime zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov, v znení neskorších predpisov. Naša spoločnosť rešpektuje Vaše súkromie. Aby sme Vám mohli ponúknuť plnohodnotné služby, potrebujeme však poznať niektoré vaše osobné dáta. Tieto dáta chránime pred zneužitím a zaručujeme Vám, že nikdy neposkytneme tretiemu subjektu Vaše kontaktné informácie a údaje o vašich nákupoch. Používaním tohto internetového obchodu súhlasíte so zhromažďovaním a používaním informácií o Vás a vašich nákupoch za vyššie stanovených podmienok.

Aké osobné údaje od vás žiadame a zhromažďujeme?
Z dôvodu správneho vybavenia vašej objednávky a informovania o jej priebehu potrebujeme poznať meno objednávajúceho (prípadne meno firmy, IČO a IČ DPH a kontaktnú osobu), adresu (fakturačnú a prípadne dodaciu), mobilný telefónny a e-mailový kontakt.
Ďalej potom evidujeme všetky vaše objednávky, ktoré ste u nás realizovali.
Upozorňujeme, že fakturačné údaje nemožno z účtovných dôvodov vymazať ani zmeniť.

Prečo tieto údaje potrebujeme?
Aby sme mohli vybaviť Vašu objednávku k Vašej spokojnosti, potrebujeme tieto údaje vložiť do rôznych systémov (účtovný, prepravný, informačný ...)
Prístup k ostatným informáciam o tovare na stránke maxstore.sk nie je podmienený registráciou.

 

Používanie súborov cookies

Naša stránka používa súbory cookies na analýzu návštevnosti webu. Prehliadaním našej stránky súhlasíte s používaním cookies. Táto skutočnosť je uvedená na viditeľnom mieste priamo na našej stránke. Súčasťou oznamu je odkaz na informácie týkajúce sa súborov cookies, ich funkcia a používanie. Tieto informácie taktiež nájdete uvedené nižšie v tomto článku.

 

Cookies

Cookies sa v protokole HTTP označuje malé množstvo dát, ktoré server pošle prehliadaču, ktorý ho uloží na počítači užívateľa. Pri každej ďalšej návšteve toho istého servera potom prehliadač tieto dáta posiela späť serveru - pamätá si Vaše nastavenia a spustí stránku podľa najnovších údajov.

Cookies neznamenajú žiadne nebezpečenstvo pre počítač. Napriek tomu cookies môžu byť nebezpečné pre ochranu súkromia. Navštívený web si totiž môže ukladať do cookies akékoľvek informácie, ktoré o návštevníkovi zistí - napríklad meno a heslo na prihlásenie registrovaného užívateľa.

V niektorých prehliadačoch môžete nastaviť pravidlá pre správu súborov cookie jednotlivých stránok, vďaka čomu získate lepšiu kontrolu nad ochranou svojich osobných údajov. Môžete zakázať ukladanie súborov cookie zo všetkých webových stránok okrem tých, ktorým dôverujete. Pre viac informácii o nastaveniach použite prosím pomocníka priamo vo Vašom prehliadači.

 

Tovar na sklade:

Dostupnosť: SKLADOM

Takto označený tovar máme skutočne na sklade pripravený k osobnému odberu, alebo na odoslanie!

 

Bezpečné surfovanie na webe!

Naša internetová stránka ovplýva certifikáciou SSL - čo Vám umožňuje bezpečne sa pohybovať po všetkých súčastiach našej webovej stránky.

ssl

Doručenie:

Pri objednávke do 13:00 hod. doručenie kuriérom Geis nasl. pracovný deň.

Cena dopravy 4,50 € s Dph

Za platbu na dobierku si neúčtujeme žiadne poplatky, platíte iba cenu prepravy.

 

Osobný odber

Osobný odber v Pezinku do hodiny od objednania.

Platiť sa dá v hotovosti alebo platobnou kartou

Otváracie hodiny:

Po - Pia: 9:00 - 17:00 hod.
           Sobota: zatvorené
Nedeľa, sviatky: zatvorené

Miesto pre vyzdvihnutie:
Maxstore
Bratislavská 79
Areál Satina
90201 Pezinok

Kontakty:

e-mail:

obchod@maxstore.sk

Telefón:
033 640 86 81

 

Táto stránka používa cookies. Viac info

Prihlásenie